Těhotná Ornella Koktová ukázala bříško a přiznala: Zvrhlo se to!

Ornella Koktová s manželem 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 21:59

Teprve před pár dny vyšlo najevo, že Ornella Koktová měsíce tajila druhé těhotenství. Jakmile to vyšlo najevo, bývalá modelka se rozpovídala. Co řekla o svém vztahu s kontroverzním podnikatelem?

Jak vás stars24.cz tento týden informoval, Ornella Koktová je podruhé těhotná. Tajila to až do osmého měsíce, takže porod už je doopravdy za rohem. Není tedy divu, že na jejím instagramovém profilu už se objevila fotografie s bříškem a manželem.

Bývalá modelka při té příležitosti uvedla, že si takhle svůj život původně nepředstavovala. „V květnu se budeme znát 9 let… pár dnů a bude to přesně 7 let, co se nám narodil Quentinek… a dnes počítáme už jen dny do příchodu dalšího miláčka,“ napsala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ornella Koktova (@ornellakoktova), Bře 6, 2020 v 8:25 PST

„V životě by mě nenapadlo jak se může ‘zvrhnout’ jeden pozdní oběd v centru Prahy,“ přiznala Ornella, které v době prvního setkání nebylo ani 20 let. 

Zatímco pro ní půjde o druhé dítě, její partner, kontroverzní podnikatel Josef Kokta se dočká již šestého potomka. Sedmiletý Quentin se teď dočká vlastního sourozence.

Témata: Ornella Koktová