Jennifer Aniston opět v seriálu Přátelé? Přesvědčit k návratu ji měl Brad Pitt!

Přátelé 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 16:30

Jsou to dva týdny, co Jennifer Anistonová a její kolegové oznámili návrat seriálu Přátelé na obrazovky. Od té chvíle všechny zajímají detaily zákulisních jednání. V těchto dnech se objevila jedna zajímavá informace.

Fanoušci kultovního sitcomu Přátelé se dočkali. Jak vás stars24.cz informoval, před dvěma týdny bylo oficiálně potvrzeno, že po více než deseti letech od poslední epizody seriálu vznikne speciál za účasti všech šesti hlavních hvězd. Chybět v něm tedy nebude ani Jennifer Anistonová.

Kolem jejího angažmá v pokračování kolují zajímavé informace. Podle zdroje magazínu Closer ji měl k přijetí role přimět bývalý manžel Brad Pitt. Někdejší partneři k sobě v poslední době mají opět velice blízko. 

„Poradil jí, aby řekla ‘ano’,“ tvrdí zasvěcenec. Anistonová podle magazínu souhlasila s návratem Přátel jako poslední. Oznámit ostatním to měla v říjnu, kdy se slavilo čtvrtstoletí od chvíle, co se seriál poprvé objevil na obrazovkách.

Web britského listu The Sun ovšem uvádí, že se tato zpráva nezakládá na pravdě. Čerstvý držitel Oscara Pitt prý nehrál v rozhodování představitelky servírky Rachel žádnou roli.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Přátelé