Dara Rolins: PRVNÍ FOTO s novým přítelem?!

Dara Rolins a rapper Dalyb 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 15:05

Kolem Dary Rolins se v posledních týdnech a měsících motá jeden výrazně mladší rapper, se kterým si údajně padla do oka během nahrávání společné písně. Zpěvačka nyní zveřejnila společnou fotku. Co to má znamenat?

Dara Rolins je od rozchodu s rapperem Rytmusem oficiálně nezadaná, v poslední době se ale poutal pozornost její vztah s šestadvacetiletým rapperem Dalybem, se kterým už dříve hudebně spolupracovala na písničce Hello Kitty. 

Slovenská média si před pár dny všimla, že oblíbená zpěvačka se momentálně nachází v americkém New Yorku. Ze stejného města fanoušky zdravil i Dalyb. Dlouho ovšem nebylo jasné, zdali tam jsou spolu, nebo jde jen o náhodu.

V pátek se vše vše vyjasnilo. Pohledná Slovenka na instagramovém profilu sdílela další fotku z kosmopolitní metropole, na které není sama. Společnost jí dělá právě rapper. „Hello, mám sa pretty, zoznamme sa, já som Kitty,“ napsala ke snímku. 

Dara přitom ještě před pár dny tvrdila, že se zatím nachází ve stádiu, kdy nemá pocit ani důvod někoho světu představovat. Rozmyslela si to snad? Těžko říct, protože stále není jasné, jestli je Dalyb jejím novým přítelem. 

Témata: Dara Rolins