Dara Rolins něco tají? PRAVDA o novém partnerovi!

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 12:17

Moc se nechce věřit tomu, že by Dara Rolins tak dlouho nemohla narazit na muže, se kterým by to dala dohromady. V poslední době se kolem ní jeden chlap motá. Má s ním oblíbená zpěvačka něco?

Zatímco její poslední partner, rapper Rytmus, už se oženil a zplodil syna, Dara Rolins zůstává oficiálně stále nezadaná. Slovenská média ale v posledních dnech čile spekulovalo o vzájemné náklonnosti mezi ní a jiným rapperem Dalybem.

Jak vás stars24.cz informoval, oba kupříkladu v nedávné době zavítali do amerického New Yorku. Spíš to ale vypadá, že to celé byla náhoda. „Zatím jsem ve stádiu, kdy nemám pocit ani důvod někoho představovat světu,“ řekla populární zpěvačka webu super.cz.

Pokud by se ale přece jen někdo našel, Dara by si to ráda nechala co nejdéle pro sebe. „Každý známý člověk s tím pomyslným razítkem na čele o tom nemluví rád. Chceme si nechat aspoň část soukromí pro sebe a necháváme to na vás novinářích,“ konstatovala pohledná Slovenka.

Samota Daře žádný velký problém nedělá, a tak na novou lásku netlačí. „Když jsem se s někým rozešla, tak mně moment výdechu přišel vhod a přirozený. Nehledám partnera, on si mě najde sám. V tomto naprosto důvěřuji osudu, že to zařídí sám,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins