Bodyguard Pitta promluvil: Důvod návratu k Jennifer Aniston?!

Brad Pitt 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 15:01

Často se spekuluje o tom, jestli se k sobě náhodou nevrací exmanželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová. Bodyguard oscarového herce naznačil, že jeho zaměstnavatel by k tomu důvod rozhodně měl.

Dali to bývalí manželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová znovu dohromady? Herci tvrdí, že obnovili pouze přátelský vztah, mnoha lidem by se přitom líbilo, kdyby šlo opět o romantiku. Třeba řecký bratranec hvězdy seriálu Přátelé řekl, že by nebyl proti, protože se k sobě hodili.

Podobného názoru by nejspíš byl i bodyguard čerstvého držitele Oscara Kris Herzog. Podle webu ahaonline.cz poskytl před čtyřmi lety rozhovor australskému portálu Yahoo! a v něm naznačil, které Pittovo manželství bylo šťastnější a opravdu láskyplné.

„Nikdy jsem neslyšel, že by se hádali. Nebyly žádné klepy o nevěře. Nic špatného se mezi neudálo, dokud Brad nepoznal Angelinu Jolie. Jennifer ho opravdu milovala celým svým srdcem. Nevěřím, že by se vůbec podívala na jiného chlapa, dokud byli spolu. Dala by mu svůj život,“ prozradil osobní strážce.

Druhá a neméně slavná Pittova žena brala manželství s ním o poznání víc pragmaticky. „S Angelinou to byl jiný druh vztahu. Angelině šlo hlavně o to, aby byli vnímáni jako nesilnější pár celebrit na světě,“ popsal Herzog.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston