Policie zastřelila ZNÁMOU HEREČKU! Na veřejnost uniklo video!

Vanessa Marquez

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. března 2020 9:34

Americkou herečku Vanessu Marquez, která se proslavila například jako sestřička Wendy v seriálu Pohotovost, zastřelila před dvěma lety policie, protože v ruce držela kuličkovou pistoli! Na veřejnosti se objevilo video, které ukazuje, jak celý zásah probíhal.

Celá tragédie se odehrála před dvěma lety. Herečka měla psychické problémy a zabarikádovala se ve vlastním domě. Sousedé na ni proto přivolali policisty.

Podle CNN je herečka odmítla pustit do domu a prodělala několik záchvatů, proto strážníci obklíčili dům a přivolali na pomoc psychologa. 

Vanessa se ale zničeho nic objevila v okně s kuličkovou pistolí v ruce. Ta je přitom k nerozeznání od pravé zbraně, proto policisté zareagovali instinktivně a po herečce vypálili.

Střelba se odehrála v roce 2018, ale videozáznam se objevil na veřejnosti až poté, co se losangeleský prokurátor rozhodl nepodat žalobu na policisty.

Marquez je známá rolí sestřičky Wendy Goldman v seriálu Pohotovost, kde účinkovala po boku George Clooneyho. V roce 2017 ho veřejně obvinila z toho, že spolupracoval na jejím vydírání, poté, co promluvila o sexuálním obtěžování při natáčení. Herec tato obvinění popřel.

Témata: Vanessa Marquez