Rytmus a Jasmina cenzurují dál: Z tváře Sanela udělali puzzle!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 16:10

Rapper Rytmus s manželkou Jasminou od začátku cenzurují na sociálních sítích fotografie syna Sanela, v poslední době ale trochu polevili a ukazují alespoň část jeho tváře. Fanoušci už by si jí z jednotlivých dílů mohli v podstatě složit.

Od narození syna Sanela čelí rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina nátlaku fanoušků, kteří by chtěli vidět celou tvář malého chlapce. Hrdí rodiče se k tomu zatím přesvědčit nenechali, i když už si museli vyslechnout mnoho vulgárních nadávek.

V poslední době ale začali být přece jen o něco benevolentnější. Slovenský hudebník už reklamou nezakrývá celou tvář svého syna, ale pouze část. Koncem února tak příznivci nejznámějšího slovenského páru viděli Sanelovu pusu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Bře 2, 2020 v 11:34 PST

V pondělí jim rapper ukázal pro změnu oči. Fanoušci tedy stále neviděli celý obličej chlapce, avšak v podstatě si ho již mohou složit jako puzzle z fotografií, které už Rytmus a Jasmina zveřejnili. V tom už jim nikdo bránit nemůže.

Rytmus jinak v doprovodném komentáři u nejnovějšího snímku opět naznačil, že se od narození syna hodně změnil. V první řadě je z něj momentálně hrdý otec. „Poznávání světa jeho očima je to nejhezčí a nejvíce fascinující, co může otec zažít,“ napsal na instagramu.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič