Dara Rolins v USA: Společný výlet s mladým zajíčkem?

Dara Rolins v New Yorku 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 16:11

Dara Rolins po tradiční cestě na Bali opět vyrazila do zahraničí, konkrétně do USA, a není moc jasné, kdo jí tam dělá doprovod. Ve slovenských médiích se spekuluje, zdali na výlet nevyrazila s mladým zajíčkem. Jaké jsou důkazy?

Dara Rolins zůstává od rozchodu s rapperem Rytmusem nezadaná, v poslední době se ale v souvislosti s ní přece jen spekuluje o nové známosti. Objevily se informace, že by jím mohl být teprve šestadvacetiletý rapper Dalyb, se kterým už dříve hudebně spolupracovala na písničce Hello Kitty.

Jak si nyní všiml slovenský server cas.sk, oblíbená zpěvačka se momentálně nachází v americkém New Yorku. Ze stejného města má fanoušky podle informací serveru pozdravovat i Dalyb. Není prý ovšem jasné, zdali jsou tam spolu, nebo nezávisle na sobě.

Dara už dříve řekla jinému slovenskému serveru, jak to mezi nimi je. „Vznikl tu nějaký příběh i označení zajíček Dary. I kdyby to tak bylo nebo nebylo, jsou to věci z mého soukromí, které si chci nechat pro sebe,“ řekla portálu pluska.sk.

„Je to oblast mého intimního života, necítím potřebu, že bych ve svém dospělém životě měla lidem něco vysvětlovat a obhajovat se. Nemusím se k ničemu přiznávat. Chci si to nechat pro sebe,“ dodala pohledná Slovenka.

Témata: Dara Rolins