Královna a Harry znovu tváří v tvář: Zazněla zajímavá slova!

Královna Alžběta, vévodkyně Meghan a princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 12:33

Princ Harry se minulý týden vrátil do Velké Británie také kvůli tomu, aby se setkal s babičkou, úřadující královnou Alžbětou. Panovnice ho přivítala na jednom ze svých sídel a řekla mu mnoho zajímavých věcí.

Princ Harry tráví poslední dny ve Velké Británii a čas si našel i na několikahodinové setkání s královnou Alžbětou na zámku ve Windsoru. Panovnice měla rozhovor ukončit slovy, že Harry „je milován a má možnost se kdykoliv vrátit“. Zdroje z okolí královské rodiny konstatují, že toho oba měli mnoho na srdci.

„Když Harry a Meghan oznámili, že chtějí odejít, všechno se seběhlo velice rychle a bylo to dost stresující pro všechny zainteresované. V neděli měla královna šanci mluvit s Harrym o samotě a zjistit, jaké jsou jeho plány. Proběhlo to celé mnohem klidněji a oba si řekli svoje,“ tvrdí zdroj webu listu The Sun.

Královna měla dát vnukovi najevo, že by ráda viděla častěji jeho syna Archieho. Akceptuje ale, jak se pár rozhodl. Zároveň měla Harrymu zdůraznit, že použití slova „royal“ je v jeho případě opravdu nepřípustné. Otázku bezpečnosti páru chce ještě řešit.

„Ujasnila si s ním, že se s Meghan mohou kdykoliv vrátit, pokud si to rozmyslí, že budou vítáni s otevřenou náručí. Snad se trochu vyčistil vzduch a všechno vypadá pozitivněji. Harryho ale chtěla také ujistit, že existují hranice a že po 12 měsících si to celé zhodnotí,“ dodal zdroj.

Témata: Princ Harry Královna Alžběta II. královská rodina (gbr) Meghan Markle