Vážně nemocná Shannen Doherty vysílá signály: Cítím se lépe!

Shannen Doherty s kamarádkami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 10:02

Už několik týdnů není Shannen Doherty v boji s rakovinou sama. Palce jí drží fanoušci po celém světě, především jí ale pomáhají kamarádi. Jak se populární americké herečce daří?

Počátkem února oznámila hvězda kultovního seriálu Beverly Hills 90210, představitelka Brendy Walshové Shannen Dohertyová, že má opět rakovinu prsu ve čtvrtém stádiu. Se zákeřnou nemocí bojovala už v letech 2015-2017, v rámci léčby prodělala operaci, při které jí lékaři odstranili jedno prso.

Herečka o svém stavu informuje na sociální síti. „Po roce vyrovnávání se s návratem rakoviny a dalšími stresy jsem zpátky. Zase o sebe pečuji a užívám si každý den. Není to vždy jednoduché. Mám dny, kdy jsem v depresi nebo strašně líná, ale s pomocí přátel jdu dál,“ napsala na instagramu.

„Anne Marie vytrvale dělá na tom, abych chodila na procházky, a učí mě nová jídla, která zasytí tělo i mysl a jsou velice zdravá. Ona společně s šéfkuchařem Orenem mě učí vařit zdravě, zábavně a udržitelně,“ popsala Shannen.

„Navíc přivedla Kiru, aby mi dala pořádně do těla. Byl to skvělý a produktivní týden. Cítím se lépe. Moje kůže je živá a já také,“ dodala Dohertyová, která se momentálně spoléhá především na podporu přátel.

Témata: Shannen Doherty