Tajná milenka prince Charlese: Vyskočila z okna!

Princ Charles

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. března 2020 14:26 | Aktualizováno: 2. března 2020 17:49

Celý svět věděl o milostném trojúhelníku mezi princem Charlesem, jeho manželkou Dianou a Camillou Parker-Bowlesovou. Jenže jak se po letech ukázalo, celá situace byla mnohem komplikovanější! Britský následník trůnu totiž zároveň udržoval vztah se třetí ženou. Dokonce o ní tvrdil, že právě ona je jediná, kdo mu opravdu rozumí!

Princ Charles byl v mládí opravdu proutník! Nejen, že svou manželku Dianu podváděl s Camillou, kterou si později dokonce vzal, ale zároveň udržoval ještě jeden milostný vztah! Jeho milenou byla podle britského bulváru i lady Dale ´Kanga´ Tryonová, manželka lorda Anthonyho Tryona!

Časopis Town & Country v roce 2017 napsal, že „ačkoli to aktivně popírá, měl údajně princ Charles v průběhu let desítky žen“. A byla to právě Dale 'Kanga' Tryonová, která před lety otevřeně soupeřila s Camillou.„Některé zdroje uváděly, že princ Charles ji dokonce označil za jedinou ženu, která ho kdy chápala,“ tvrdí magazín.

Románek mezi Charlesem a Kangou se měl odehrát zhruba ve stejné době, kdy princ podváděl Dianu s Camillou. Pro většinu lidí tehdy byla bitva o Charlesovo srdce přímým bojem mezi dvěma ženami - vdanou Camillou, jeho jedinou opravdovou láskou, a princeznou Dianou, královskou nevěstou, kterou národ miloval. „Ale Kanga byla na chvíli pro Charlese stejně důležitá jako Camilla,“ vysvětluje spisovatel Christopher Wilson.

Camilla a Kanga měly společnou ještě jednu věc. Obě porodily syny, jejichž kmotrem se stal právě korunní princ. Oba chlapci dostali jméno Charles – i když v případě Camilly to bylo až druhé jméno.

Už v červenci 1997 vydal Charles prohlášení, ve kterém uvedl, že je s Kangou v kontaktu „jednou nebo dvakrát ročně“, ale že už nejsou tak blízcí přátelé, jakými byli kdysi.

Kanga zemřela na sepsi v listopadu 1997, tři měsíce po princezně Dianě. Její smrt doprovází několik otazníků. Lady Dale od dětství trpěla Perthesovou chorobou, při které kvůli poruše prokrvení a tím i kostní výživy odumírá hlavice stehenní kosti. Trpěla také vrozenou deformací páteře a během léčby v roce 1993 jí navíc byla diagnostikována rakovina dělohy.

Musela také podstoupit odvykací léčbu, protože byla závislá na silných lécích proti bolesti, které ráda a často zapíjela alkoholem. Během léčby vypadla z okna, někteří však tvrdí, že sama vyskočila z 1. patra, protože už neměla sílu bojovat s rakovinou a se závislostí. Při pádu si zlomila páteř a skončila na vozíčku.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) Camilla Parker-Bowles Lady Diana Dale ´Kanga´ Tryonová (milenka prince Charlese) královská rodina (gbr)