DALŠÍ KRÁLOVSKÁ SVATBA! Svědek bude opravdu nečekaný!

Princezna Beatrice a její snoubenec Edoardo 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. března 2020 18:35

Princezna Beatrice a její snoubenec Edoardo Mapello Mozzate si společné ano řeknou už za tři měsíce. Na veřejnost se proto dostává stále více informací, naposledy například ta, kdo by měl být hlavním svědkem.

Přípravy na svatbu princezny Beatrice a jejího snoubence Edoarda jsou v plném proudu. Už 29. května se Britové dočkají velkolepých oslav. A předpokládá, že se na veřejnost bude dostávat stále více informací.

Naposledy se ukázalo, že italský podnikatel už vybral, kdo mu půjde za svědka. A jeho rozhodnutí je opravdu nečekané. Svědkem má totiž být jeho tříletý syn Christopher, známý pod přezdívkou Wolfie.

"Mohu potvrdit, že Wolfie bude hlavním svědkem," řekl pro britský Daily Mail zdroj. Christopher bude mít na starosti předání svatebních obrouček svému otci, a to přímo před královnou v kapli paláce St. James 's.

Chlapce má Edoardo se svou ex-přítelkyní Darou Huang a jde o vůbec nejmladšího hlavního svědka v historii královských svateb. Podle blízkého přítele snoubenců chtějí tímto krokem Beatrice a Edoardo veřejnosti ukázat, že malý Wolfie a princezna mají spolu hezký vztah. 

Témata: Princezna Beatrice