Dceru Stevena Spielberga ZATKLA POLICIE!

Mikaela Spielberg

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. března 2020 15:10

Americkou společností hýbe další zvrat v životě režiséra Stevena Spielberga. Jeho dcera Mikaela nejprve prozradila, že se chce živit jako striptérka a vydělává si točením filmů pro dospělé! Teď byla zatčena za násilí!

Steven Spielberg patří mezi nejznámější režiséry světa. Mezi jeho nejslavnější díla patří například kasovní trháky Zachraňte vojína Ryana, E.T. – Mimozemšťan nebo Jurský park.

Jeho dcera Mikaela se ale rozhodla využít svého bujného poprsí a vydat se na dráhu herečky ve filmech pro dospělé. Pro The Sun dříve přiznala, že už natočila dva filmy a chce se dát na dráhu striptérky.

Steven Spielberg a jeho manželka, herečka Kate Capshaw, se o plánech své adoptované dcery dozvěděli teprve nedávno. Oznámila jim to během videohovoru a tvrdí, že je to sice zaskočilo, její rozhodnutí ale prý respektují.

O poznání méně kvitují další zvrat v jejím životě. Mikaela byla podle médií obviněna z domácího násilí. Její zatčení potvrdil úřad šerifa v americkém Tennessee. Podle záznamu byla Mikaela zatčena v sobotu přibližně v 6:30 ráno.

I když byla kauce brzy zaplacena, Mikaela si v cele poseděla celých 12 hodin. Na kom měla Mikaela násilí páchat není známo. Obětí by ale pravděpodobně měl být její snoubenec Chuck Pankow, se kterým žije ve společné domácnosti. Ten to však odmítá. 

Témata: Mikaela Spielberg Steven Spielberg