Jasmina Alagič schytává kritiku ze všech stran! Tohle fanoušky totálně vytočilo!

Jasmina Alagič 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. února 2020 14:14

Slovenská moderátorka Jasmina Alagič pobuřuje stále více fanoušků. Někteří z nich neunesli, že si nechala napíchat obličej, dalším vadí, že přestala kojit svého syna Sanela.

Jasmina si před nedávnem nechala napíchat rty. To někteří fanoušci nepochopili a poukázali například na to, že vypadá jako ptakopysk. "Ty rty jsou moc, předtím si byla hezčí, sorry," napsal jiný fanoušek. "Měla jsi tak krásné rty. Škoda posledních vpichů," uvedla další.

Tím to ale neskončilo. Následně se svěřila svým fanouškům, že půlročního syna přestává kojit. "Vám jsem se jako prvním svěřila, že už nekojím. Zkrátka jsem se ztotožnila s tím, že z tohoto mračna už nezaprší," napsala.

Nepopírá, že mateřské mléko je pro miminko to nejlepší, nyní ale pokračuje náhradním mlékem, které chutná jak Sanelovi, tak i jí. Některé maminky to ale nedvechly.

"Každé ženy věc, jen nerozumím, že se obhajujete takovým nesmyslem, že už mlíčko prostě došlo. Pokud jste kojila pravidelně, tak si tělo samo upravuje množství mléka,“ napsala podle webu Super jedna z fanynek.

"Jako každá celebrita, nemá čas kojit… Ano, kojení je náročné hlavně proto, že čím starší dítě je, tak chce být více na prsu, protože potřebuje cítit matku, ale ne každá žena má v sobě vůli to zvládnout…" uvedla další.

Témata: Jasmina Alagič