Dara Rolins na koncertě Madonny: Taková opatření ještě nezažila!

Dara Rolins vyrazila do Paříže na Madonnu 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 18:44

Daře Rolins splnil dobrý a dlouholetý kamarád o uplynulém víkendu sen, když ji vzal do Paříže na koncert popové hvězdy Madonny. Slovenská zpěvačka tam byla svědkem opatření, jaká ještě nikdy nezažila.

Dara Rolins se sice po návratu z indonéského ostrova Bali snažila aklimatizovat v Praze, o uplynulém víkendu ale Česko zase opustila. Do Paříže vyrazila na koncert Madonny, která tentokrát vystoupení nezrušila.

„Začátek je psaný na 8 večer, ale podle informací kamarádů, kteří její show už viděli, prý na sebe nechává čekat přinejmenším do 11. Takže je dlouhý večer před námi,“ těšila se oblíbená zpěvačka, která měla pánskou společnost a dost si to pochvalovala. 

„Pokud vyrazíte s dlouholetým kamarádem, který celý tento výlet jako překvapení vymyslel a zorganizoval, je společné čekání na bohyni jen dalším milým zážitkem,“ konstatovala pohledná Slovenka.

Dara si nemohla nevšimnout opatření, která ještě na koncertě nejspíš nikdy nezažila. „Bohužel vám žádné další emoce ze show nezprostředkuji, protože tu v rámci přísných pravidel už před vchodem vloží telefony do speciálních uzamykatelných pouzder. Madame X chce všechnu naši pozornost pro sebe, teď a tady, žádné svítící mobily v rukách,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins Madonna