Tom Cruise v nepříjemné situaci: Koronavirus ho uvěznil v italském hotelu!

Tom Cruise 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 14:20

Tom Cruise se nevydal do Itálie zrovna v pravou chvíli. Do natáčení nové Mission Impossible nepříjemně zasáhl koronavirus Covid-19, který se v zemi začal šířit. Hollywoodská hvězda je nyní uvězněná v hotelu.

Itálii začal v posledních dnech svírat strach z koronaviru. V zemi už je podle nejnovější bilance 271 nakažených lidí, naprostá většina z nich v severoitalském regionu Lombardie. Nemoc už si tam vyžádala 7 obětí. Dopady šíření viru poznává na vlastní kůži i Tom Cruise.

Z natáčení sedmého pokračování Mission Impossible se v těchto dnech stala doopravdy nesplnitelná mise. Hollywoodský herec je podle webu britského listu Daily Mail společně se štábem uvězněn v luxusním hotelu v Benátkách, kde místní úřady uzavřely město, aby bránily dalšímu šíření viru.

Cruise do města dorazil ve čtvrtek 20. února, natáčet se mělo přímo v ulicích města na místech, která vyhledávají turisté. Podle dostupných informací se z týmu nikdo nenakazil, britským členům štábu by měl být dokonce umožněn návrat do rodné vlasti, kde se podrobí testům.

Natáčení dalšího dílu slavné akční série bylo pozastaveno, a tak momentálně není vůbec jasné, zdali se podaří vše stihnout v termínu. Premiéra nové Mission Impossible je momentálně naplánována na léto příštího roku.

Témata: Tom Cruise Film Mission Impossible Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)