Vévodkyni Kate potkal strašlivý osud! Může za to Meghan!

Vévodkyně Kate a Meghan 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 10:04 | Aktualizováno: 25. února 2020 13:45

Do nezáviděníhodné situace dostali princ Harry s manželkou Meghan vévodkyni Kate. Podle britských médií ji potkal strašlivý osud, protože se nyní ocitne pod drobnohledem tamního bulváru. Jak si s tím poradí?

Do prince Harryho a jeho ženy Meghan vkládalo mnoho Britů naděje, že díky nim britská královská rodina konečně půjde s dobou. Jak ale víme, vévoda a vévodkyně ze Sussexu se rozhodli, že k 1. dubnu monarchii minimálně na rok opustí. Zraky poddaných se logicky obrací na jiné členy rodiny.

Vůdčí postavení v rámci mladé generace teď mají výhradně princ William, budoucí král, a jeho manželka. „Když je nyní Meghan ‚vyhoštěna‛, je na Kate, aby reprezentovala moderní ženství uvnitř klece, jakou je královská rodina. Jaký strašlivý osud,“ píše ve svém sloupku pro web listu The Guardian Suzanne Mooreová.

„Vybrala si, že se bude soustředit na mladší pěti let a vývoj během prvních let. Působí dojmem, že opravdu miluje děti,“ konstatuje novinářka, podle které britská bulvární média omlátí vévodkyni o hlavu, že jde o málo kontroverzní téma.

„Předpokládám, že teď musí odčinit všechny hříchy Diany a Meghan a bulvár jí bude navěky kontrolovat. Teď je na piedestalu, což pro ni znamená jediné – může jen spadnou dolů,“ dodává Mooreová, která Kate evidentně současnou pozici nezávidí.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)