Dámy, zbystřete! Slavný hollywoodský herec Ben Affleck hledá partnerku!

Ben Affleck a Shauna Sexton 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. února 2020 14:37

Americký herec a filmař Ben Affleck chce mít smysluplný vztah. V pořadu Good Morning America přiznal, že na internetových seznamkách ho ale nenajde.

"Nejsem na žádných stránkách, nejsem ani na aplikacích na randění. Ani na Tundru, Grindru, Brindru, Bumble či Humble. Nejsem na žádné z nich. Nesoudím lidi, kteří tam jsou. Znám lidi, kteří je používají a baví se, ale to není pro mě," uvedl 47letý herec,

Dodal, že by chtěl "mít vztah, který je hluboce smysluplný a takový, kterému bych se mohl oddat". Sám doufá, že za pět let bude ve "zdravém, stabilním, milujícím a věrném vztahu".

S kým? To je zatím ve hvězdách. Affleck byl v letech 2005 - 2018 ženatý s herečkou Jennifer Garner, se kterou má tři děti. od té doby se mu ale v lásce příliš nedaří. 

Affleck na chvíli našel lásku v náručí producentky talk-show Saturday Night Live Lindsay Shookusové. Vztah ale náhle skončil, časopis People tehdy uvedl, že Shookusová se s Affleckem rozešla, protože se jeho neustále opakující boj se závislostmi začal vymykat kontrole. Affleck následně absolvoval pobyt v protialkoholní léčebně.

Témata: Ben Affleck