Dara Rolins se sbírá z pobytu na Bali: Tělo vypovědělo službu?

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 19:01

Dara Rolins trávila začátek letošního roku v exotickém zahraničí, z pobytu na indonéském Bali se ovšem dlouho sbírala. Vypovědělo jí její tělo službu? Slovenská zpěvačka prozradila víc.

Dara Rolins už tradičně strávila první týdny nového kalendářního roku na exotickém indonéském ostrově Bali, jako to dělá každý rok. Donedávna si tam dokonce pronajímala dům, než zjistila, že se jí to doopravdy nevyplatí.

Teď už je ale oblíbená zpěvačka zpátky v Praze, ale z každoročního pobytu v exotické zahraniční zemi se těžko sbírá. „Až od dnešního rána mým pocit, že jsem finálně přeladila na aktuální čas, režim, podnebí… Tělo neoklameš,“ přiznala na instagramu.

„To moje vždy potřebuje vždy o něco delší čas na vzpamatování se při návratech domů víc, než při cestách tam, kde se čas předbíhá, nebo zpomaluje. Je to dané tou euforií, která k cestování patří. A já jsem šťastná, že mi moje práce a styl života dovoluje tuto svobodu pohybu,“ dodala pohledná Slovenka.

Dovolené ale Dara bezpochyby nelituje, protože si v Asii odpočinula a nabrala síla na náročný program v letošním roce. Lidem přitom jasně ukázala, že je pořád ve formě.

Témata: Dara Rolins