Meghan dělá ze života peklo a nehodlá přestat! Otec vévodkyně opět udeřil!

Meghan Markle 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 17:35

Členové biologické rodiny dělají vévodkyni Meghan ze života peklo prakticky soustavně. Vyniká v tom i její otec Thomas Markle, který s tím nehodlá přestat. Co vzkázal své "nezvedené" dceři tentokrát?

Vévodkyně Meghan přesvědčila prince Harryho, aby odstoupili ze svých rolí v rámci britské královské rodiny a přestěhovali se pryč z Velké Británie, aby měli více klidu. Je ovšem nad slunce jasné, že od svého otce nebude mít bývalá herečka pokoj nikdy.

Naposledy vzbudily rozruch jeho komentáře pro britskou stanici Channel 5. Thomas Markle v rozhovoru pro ni řekl, že mu pár cosi dluží a on by měl být odměněn. Meghan mu prý slíbila, že se o něj postará. Většina lidí to chápala jako žebrání o peníze. Jak to bylo doopravdy? 

Markle nyní americkému serveru TMZ.com vysvětlil, jak to myslel. Peníze prý po své dceři a jejím manželovi nežádal, protože s ním stejně ani jeden z nich nekomunikuje. Řekl ale něco, co vévodkyni bezpochyby nepotěší. 

Otec Meghan totiž potvrdil, že hodlá dál vydělávat vyprávěním svých příběhů médiím a poskytovat další placené rozhovory. Člověk, který dělá manželce prince Harryho ze života peklo, nehodlá přestat. 

Témata: Meghan Markle Thomas Markle Princ Harry