Freddie Mercury byl gay? Přitahovaly ho i ženy, s jednou má prý syna!

Freddie Mercury během Live Aid 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 20:41

Sexuální orientace legendárního zpěváka Freddieho Mercuryho je tématem i téměř 30 let po jeho smrti. Přitahovaly frontmana Queen i ženy? Existují důkazy, že ano. Jedna dáma dokonce tvrdí, že s ním zplodila potomka.

Freddie Mercury se nikdy otevřeně k homosexualitě nepřiznal. Relativně nedávno se ale přihlásila už druhá žena, která přiznala, že mezi nimi došlo k intimnostem. I díky filmu Bohemian Rhapsody již bylo známo, že měl vztah s Mary Austinovou, které dokonce po smrti odkázal velkou část majetku.

Až v prosinci 2019 se ozvala jeho vůbec první láska, jistá Rose Pearsonová, která je přesvědčená, že byla jeho první přítelkyní. Oba se potkali na umělecké škole na konci 60. let a randili spolu. Podle jejích slov je také rozdělila zpěvákova záliba v osobách stejného pohlaví.

Již dříve navíc přišel americký server National Enquirer s bombastickou informací, podle které Mercury má mít v Německu „tajného“ syna. Zpěvák jej měl zplodit na počátku 80. let, kdy trávil hodně času v Mnichově, kde nahrávali jak Queeni, tak i Mercury sólově.

Jméno ženy nechtěli novináři prozradit, protože ona sama si není stoprocentně jistá, že by otcem dítěte měl být Mercury. Prý to ale předpokládá a důkazem má být i podobnost syna se slavným zpěvákem. „Když si nechal narůst knírek, vypadal přesně jako Freddie,“ popsal zdroj webu. 

Témata: Freddie Mercury