Orlando Bloom má z ostudy kabát: Tetování s chybou!

Orlando Bloom už má tetování správně 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 18:48

Britský herec Orlando Bloom si v posledních dnech utrhl pořádnou ostudu. Na ruku si chtěl nechat vytetovat jméno rodinného příslušníka, ale nadiktoval ho špatně. Jak to nakonec dopadlo?

Orlando Bloom se pro nás stal zase o něco zajímavějším od chvíle, co natáčí seriál v Česku, konkrétně v barrandovských filmových ateliérech. Dokonce se tu ukazuje na veřejnosti, mimo jiné navštívil extraligový zápas kladenských Rytířů. Nedávno se ale pochlubil na sociální síti něčím, co si za rámeček rozhodně nedá. 

Od maďarského tatéra si totiž nechal vytetovat jméno svého syna Flynna v morseovce a výsledkem se pochlubil na sociální síti. Jenže fanoušci ho ihned upozornili na jednu chybu, ve jménu chlapce chyběla jedna tečka. 

Bloom se ale přes výsměch fanoušků přenesl a dokonce přiznal, že chybu způsobil on, nikoliv umělec. Znění synova jména si totiž špatně našel na internetu, za což se mu vysmál samotný tatér.

S opravou tetování ale slavnému hollywoodskému herci samozřejmě pomohl. S výsledkem se tentokrát spokojil. „Konečně jsme to vytečkovali správně! Jak jsem mohl udělat takovou chybu?“ ptal se Bloom nevěřícně. 

Témata: Orlando Bloom