Shannen Doherty se nevzdává! Fanouškům ukázala, co jí dělá šťastnou!

Shannen Doherty 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 14:11

Oblíbená americká herečka Shannen Dohertyová opět bojuje s rakovinou prsu a rozhodně se nevzdává. Fanouškům na sociální sítích ukázala, co jí v těchto těžkých chvílích pomáhá.

Počátkem ledna oznámila hvězda kultovního seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Dohertyová, že má opět rakovinu. Zákeřnou nemoc už jí lékaři diagnostikovali v roce 2015. Tehdy prodělala operaci, při které jí odstranili jedno prso. O dva roky později pak oznámila, že je choroba na ústupu.

Osud k ní byl naneštěstí velice krutý, a tak se zákeřnou nemocí bojuje znovu. Dlouho o tom ovšem téměř nikomu neřekla. Z kolegů z legendární televizní show se svěřila pouze Brianu Austinu Greenovi, který kamarádce dodává odvahu. 

Dohertyová tento týden ukázala fanouškům na svém instagramovém profilu ještě jednu osobu, které o šokující diagnóze řekla. S kamarádkou na publikované fotografii si totiž říkají úplně všechno.

„Jsem šťastné děvče. Tahle žena stojí po mém boku od chvíle, co jsme se poprvé setkali. Vždycky se spolu hodně smějeme, vždycky máme hluboké konverzace a snažíme se jedna druhou povzbudit. Přátelé, jako je ona, jsou vzácní a drahocenní,“ napsala Shannen na sociální síti.

Témata: Shannen Doherty