POTVRZENO! Legendární Přátelé se vrací, fanoušci šílí!

Přátelé

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 9:35

Fanoušci kultovního sitcomu Přátelé se dočkali. V pátek bylo oficiálně potvrzeno, že po více než deseti letech od poslední epizody seriálu vznikne speciál.

Od loňského roku, kdy uplynulo čtvrtstoletí od chvíle, co se kultovní seriál Přátelé a jeho hrdinové poprvé objevili na obrazovkách, se spekulovalo o jeho návratu. Včera bylo vše oficiálně potvrzeno.

Podle informací z konce loňského roku jednalo celé původní obsazení o účasti ve „speciálu“, žádné bližší podrobnosti se ale tehdy neobjevily. Mluvilo se např. o formátu, kde by herci vyprávěli historky z natáčení. Společnosti Warner Bros i HBO Max ale odmítly cokoliv komentovat.

Nyní už je jasné, že pod taktovkou obou zmíněných firem speciál doopravdy vznikne. Společnosti to potvrdily v pátek, jak na svém webu informuje např. zpravodajská televize CNN.

V novém pokračování by se měli objevit představitelé všech šesti hlavních postav. Jennifer Anistonová a spol. si podle informací serveru theverge.com díky speciálu přijdou na 2,5 až 3 miliony dolarů. 

Témata: Přátelé Jennifer Aniston Matthew Perry Matt LeBlanc Lisa Kudrow Courteney Cox David Schwimmer