Vévodkyně Meghan a princ Harry před světem drží VELKÉ TAJEMSTVÍ!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2020 19:35 | Aktualizováno: 23. února 2020 13:41

Na rozdíl od Kate s Williamem mají Meghan s Harrym poměrně svérázný přístup k výchově Archieho. Rozhodli se ho totiž světu skoro neukazovat. A své slovo zatím drží, Archieho totiž naživo už dlouho nikdo neviděl, stejně jako na fotografii.

Veřejnost má možnost sledovat Archieho pouze skrze snímky, které královský pár zveřejňuje na Instagramu. Jak ale píše Daily Mail s odkazem na odborníky, tohle není to, co lidé chtějí.

Tedy alespoň ne takto. Veřejnost nemá zájem o umělé a retušované fotky Archieho. Více se jim líbí klasické a přirozené fotky dětí, které sdílí právě Kate a William.

Meghan se od nich snaží za každou cenu odlišit, tímto krokem ale podle serveru moc popularity nezíská. Naopak, hrozí, že o své příznivce začne přicházet. Nedokáže, či spíše nechce jim nabídnout to, co požadují.

Zároveň ale nelze předpokládat, že by Meghan nějak změnila názor. Stejně zatvrzele se staví k tomu, že Archie má vyrůstat stranou od veřejného dění, a proto ho ve společnosti téměř nechce ukazovat.

A své rozhodnutí zatím dodržuje. naposledy Meghan s Harrym zveřejnili fotku svého syna na přelomu roku. Od té doby se Archie nikde neukázal, a lze se domnívat, že to ještě nějakou dobu zůstane beze změny. 

Podobně jsou na tom ale i sama Meghan a Harry. Ti se naposledy ukázali v Miami na Floridě, kde se zúčastnili akce organizované americkou bankou JP Morgan. 

Zdroj uvedl, že vnuk královny Alžběty II. na akci hovořil, i když pravděpodobně neměl hlavní projev. Podle Reuters není jasné, zda dostal zaplaceno.

Informaci zatím nekomentoval Buckinghamský palác, ani JP Morgan. Harry a Meghan před měsícem oznámili, že se vzdávají svých královských povinností, že budou trávit více času v Severní Americe a že se chtějí postavit na vlastní nohy.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor