Slavná herečka z Harryho Pottera a Mamma Mia: TAJILA RAKOVINU!

Julie Walters

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2020 13:59

Julie Walters, která se proslavila jako Molly Weasleyová z Harryho Pottera, trpí rakovinou. Prozradila to pro televizi BBC.

Chyběla na premiéře muzikálu. V dalším filmu jí museli zkrátit scény. Herečka Julie Walters (69) známá jako Molly Weasleyová z Harryho Pottera poslední rok a půl trpěla rakovinou. Přiznala to ale až nyní.

Pro BBC uvedla, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu tlustého střeva ve třetím stádiu. Stalo se tak před 18 měsíci, právě proto se nedostavila na premiéru filmu Mamma Mia! Here We Go Again.

Herečka přiznala, že o své nemoci nechtěla mluvit veřejně. V posledních měsících podstoupila operaci tlustého střeva i chemoterapii. O nemoci ale celou dobu věděli jen její nejbližší!

"Nikdy nezapomenu výraz v jeho tváři. Slzy mu zaplavily tvář," popsala reakci svého manžela Granta. Ona sama si nejprve myslela, že se doktoři spletli. "Byl to šok, prostě velký šok," řekla.

Herečka přišla o 30 centimetrů tlustého střeva a podstoupila chemoterapii. Nyní jsou její snímky čisté a boj vyhrála. Nikdo jí ale nezaručí, že se nemoc nevrátí.

Témata: Julie Walters