Šok: Dcera Stevena Spielberga točí FILMY PRO DOSPĚLÉ! Co na to rodiče?

Mikaela Spielberg

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2020 12:29

Americkou společností hýbe nečekané přiznání dcery slavného režiséra Stevena Spielberga. Mikaela pro The Sun prozradila, že se chce živit jako striptérka a vydělává si točením filmů pro dospělé!

Steven Spielberg patří mezi nejznámější režiséry světa. Mezi jeho nejslavnější díla patří například kasovní trháky Zachraňte vojína Ryana, E.T. – Mimozemšťan nebo Jurský park.

Při práci ale nezapomíná ani na rodinu, kterou má opravdu početnou. Tvoří ji mimo jiné šest dětí, z nichž nejvýraznější je dcera Mikaela. Tu sice také láká film, překvapivě ale ne Hollywood.

Mikaela se rozhodla využít svého bujného poprsí a vydat se na dráhu herečky ve filmech pro dospělé. Pro The Sun přiznala, že už natočila dva filmy a chce se dát na dráhu striptérky.

"Unavovala mě každodenní práce, která neuspokojovala mou duši," uvedla. Vyjádřila se ale i ke svému bujnému dekoltu. Tvrdí, že jej roky nenáviděla.

"Ale konečně jsem se naučila za něj nestydět. Když jsem zveřejnila svá první videa, uvědomila jsem si, že právě moje velká prsa mi vydělají peníze," dodala.

Steven Spielberg a jeho manželka, herečka Kate Capshaw, se o plánech své adoptované dcery dozvěděli teprve před pár dny. Oznámila jim to během videohovoru a tvrdí, že je to sice zaskočilo, její rozhodnutí ale prý respektují.

"Moje spokojenost a bezpečnost pro ně vždy byla hlavní prioritou," vysvětlila Mikaela. Překvapivé je, že má podporu i svého snoubence Chucka.

Témata: Steven Spielberg Mikaela Spielberg