Brad Pitt na Oscarech? Potkal Aniston a udělal si mocného nepřítele!

Brad Pitt 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 12:32

Brad Pitt bude na letošní Oscary jistě vzpomínat v dobrém, protože ho akademie ocenila za roli ve filmu Tenkrát v Hollywoodu. Proslovem během ceremoniálu si ovšem udělal mocného nepřítele. Kdo se do herce pustil?

Brad Pitt se na letošních Oscarech dočkal první sošky za svůj herecký výkon i uznání od bývalé manželky Jennifer Aniston, se kterou je v posledních měsících opět často spojován, protože k sobě po letech mají zase blízko a často se setkávají. Vidět se měli právě i na slavnostním ceremoniálu.

Zdroje zahraničních médií tvrdily, že se hollywoodský herec a hvězda seriálu Přátelé viděli na tradiční party. Podle očitých svědků to mezi nimi ale nijak zvlášť nejiskřilo, Anistonová mu prý jen pogratulovala k vítězství. Mezi gratulanty se naopak nezařadil mocný nepřítel, kterého si Pitt udělal.

Na politickém mítinku v Coloradu se do něj pustil sám americký prezident Donald Trump. Ten se nejprve nemohl přenést přes to, že Oscara za nejlepší film dostal jihokorejský snímek Parazit na úkor těch amerických. Pak se pustil do samotného Brada.

„Vítěz je z Jižní Korey. Myslel jsem si, že jde o nejlepší zahraniční film, nejlepší zahraniční snímek. Ne… Stalo se to už někdy předtím? A pak tu máme Brada Pitta. Nikdy jsem nebyl jeho velký fanda. On vstal a vystřihl chytrolínské prohlášení,“ poznamenal Trump ironicky dle webu foxnews.com.

Témata: Brad Pitt Donald Trump Jennifer Aniston