Kouzlo vévodkyně Kate vyprchalo? Tato slova vedou k zamyšlení!

Kate Middleton 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 10:39

Vévodkyni Kate považují mnozí Britové za opravdový klenot královské rodiny, teď to ale vypadá, že její kouzlo možná vyprchalo. Žena, která ji zpovídala, pronesla slova, která vedou k zamyšlení.

Jak vás stars24.cz informoval, vévodkyně Kate jako trojnásobná maminka přijala pozvání a promluvila v podcastu Happy Mum, Happy Baby. V pořadu mimo jiné přiznala, že když opouští děti kvůli pracovním povinnostem, má výčitky svědomí. Zpovídala ji jistá Giovanna Fletcherová, pro kterou to jistě byla zajímavá zkušenost.

„Poslední týden jsem nespala,“ přiznala v pořadu Lorraine televize ITV. „Dlouho jsem ji měla na seznamu přání, byla můj vysněný host. Jedna věc je někoho chtít, něco jiného je dostat to. Je to strašně velká zodpovědnost,“ vysvětlila moderátorka.

Giovanna nechtěla nic podcenit. „Jakmile jsem začala plánovat tuto epizodu… vždy si každého mapuji, napíšu si spoustu otázek, ale pak se stejně do papíru nedívám a užívám si konverzaci, trochu se v tom ztratím,“ svěřila se.

Fletcherová si podle všeho během rozhovoru uvědomila, že manželka prince Williama je vlastně obyčejná ženská. „Jakmile jsem si uvědomila, že zase mluvím jen s další maminkou, začalo mi to celé najednou dávat smysl,“ dodala dle webu people.com.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)