Rytmus opět úřaduje: Sanela zase připravil o kus tváře!

Rytmus s manželkou Jasminou a synem Sanelem 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 16:11

Rapper Rytmus je sice na sociálních sítích aktivní, jeden druh fotek byste ovšem na jeho profilu hledali marně. Snímek, kde by bylo jeho synovi Sanelovi vidět do tváře, stále ještě nezveřejnil.

Po delším čase je to opět tady. Oblíbený rapper Rytmus zveřejnil na svém instagramovém profilu novou fotografii syna Sanela, na které je mu ovšem z obličeje vidět pouze pusa, zbytek překrývá reklama. To není nic nového, přesto to stále budí kontroverze.

Slovenský hudebník se u snímku rozplýval nad tím, jak se změnil jeho život k lepšímu, co poznal manželku Jasminu a zplodil s ní syna. „Kdysi jsem neděle trávil po koncertech sám daleko od lidí. Dnes je to rodina a výlety. Chvála pánu bohu,“ napsal.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Úno 16, 2020 v 9:08 PST

Rytmus se ale opět dočkal negativních a nechápavých komentářů kvůli tomu, že tvář malého chlapce zakrývá a nechává si jí jen pro sebe. „Ne, tvář syna na instagramu cizím lidem ukazovat nebudu. Doporučuji to i ostatním,“ vzkázal.

Od chvíle, kdy se koncem července stali rodiči, čelí Rytmus a jeho manželka Jasmina nátlaku fanoušků opakovaně. Patrně nejznámější slovenský pár současnosti si však soukromí opravdu pečlivě hlídá.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský)