Po rozvodech svatba! Královna Alžběta udělala zajímavou věc!

Královna Alžběta II. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 14:22

Britskou královskou rodinou otřásly v posledních dnech hned dva rozvody, její řady se ovšem brzy rozrostou. Ještě letos je v plánu další královská svatba. Královna Alžběta před ní udělala jednu zajímavou věc.

Loni v září oznámili princezna Beatrice a její přítel, italský multimilionář Edoardo Mapelli Mozzi, zásnuby. Britové od té chvíle netrpělivě očekávají svatbu, která se pomaličku blíží. Královna Alžběta měla dokonce své vdávající se vnučce nabídnout, aby se její svatební recepce konala přímo v Buckinghamském paláci.

Nakonec je to ale celé trochu jinak. Podle informací webu dailymail.co.uk se palác svatebčanům neotevře. Recepce proběhne v zahradách královnina sídla, kde bude postaven velký stan. Fotku uvnitř paláce si nebudou moci pořídit ani samotní novomanželé.

Princezna z toho však rozmrzelá není. „Beatrice byla nabídkou potěšena a s vděčností ji přijala,“ řekl serveru jeden z jejích přátel. Jde totiž o velice speciální gesto, naposledy měli recepci v Buckinghamském paláci princ William a vévodkyně Kate v roce 2011.

Svatbu ale provázejí i jisté kontroverze kvůli účasti skandály pronásledovaného prince Andrewa. „Andrew bude mít na recepci přípitek, jak to bývá u otce nevěsty zvykem. Chtějí to udělat pokud možno tak, jak je to běžné,“ konstatoval zdroj webu.

Témata: Královna Alžběta II. Princezna Beatrice královská rodina (gbr)