Jennifer Aniston a Brad Pitt: SPOLEČNÉ DÍTĚ natruc Angelině?!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 12:32 | Aktualizováno: 20. února 2020 20:35

Jennifer Anistonová oslavila před pár dny 51. narozeniny, přesto je stále bezdětná. I proto se podle některých spekulací upíná k údajnému vztahu s exmanželem Bradem Pittem. Budou mít společné dítě?

Bývalí manželé Jennifer Anistonová a Brad Pitt tvoří v očích některých zahraničních médií znovu pár, ačkoliv pro toto tvrzení neexistuje jediný důvěryhodný důkaz. Přesto plní stránky „zaručené“ zprávy o tom, jak někdejší partneři plánují to, čeho si během prvního vztahu nedočkali.

Podle magazínu National Enquirer si hvězda seriálu Přátelé nechala v minulosti zmrazit vajíčka a teď hodlá s genetickým materiálem od čerstvého držitele Oscara podstoupit umělé oplodnění. Sama by se tak konečně dočkala vytouženého potomka.

Zdroje tvrdí, že představitelka servírky Rachel to chce udělat tak trochu na truc Pittově exmanželce Angelině Jolie, která prý bude zuřit, že její děti mají nevlastní sourozence právě od Jennifer. „S jejich geny mohou mít nejhezčí miminka v historii Hollywoodu,“ konstatoval zdroj magazínu.

Zástupci obou herců ale serveru Gossip Cop potvrdili, že jde o zcela smyšlenou zprávu. Anistonová a Pitt obnovili pouze přátelský vztah. „Jennifer se romanticky o Brada nezajímá, nechce to s ním dávat znovu dohromady. Jsou přátelé a scházejí se, pokud je to možné, ale to je asi tak všechno,“ prozradil dříve zdroj webu inquisitr.com.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston