Shannen Doherty zacpou ústa? Ani slovo o rakovině!

Shannen Doherty 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 10:03

Před dvěma týdny oznámila Shannen Dohertyová, že se jí vrátila rakovina. Herečka tak učinila kvůli blížícímu se soudu s pojišťovnou. Její právníci mají teď v plánu nestydatou věc, vážně nemocné seriálové hvězdě chtějí zacpat ústa.

Je to už čtrnáct dní, co vás stars24.cz informoval, že hvězda kultovního seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Dohertyová má opět rakovinu. Zákeřnou nemoc už jí lékaři diagnostikovali v roce 2015. Tehdy prodělala operaci, při které jí odstranili jedno prso. O dva roky později pak oznámila, že je choroba na ústupu.

Populární herečka šla s pravdou ven v televizním pořadu Good Morning America, jelikož věděla, že by její tajemství bylo vyzrazeno ve chvíli zveřejnění dokumentů k chystané na pojišťovací společnost. V těch je explicitně uvedeno, že Shannen nemá moc dobré vyhlídky.

„Žalující Shannen Dohertyová umírá na rakovinu v posledním stadiu. A namísto toho, aby mohla prožít zbývající roky pokojně ve svém domě, žije paní Dohertyová ve vyhnanství a je nucena se soudit s pojišťovnou o úhradu nákladů na opravy domu po požáru,“ citoval z dokumentů server TMZ.

Podle informací jiného webu theblast.com ovšem právníci žalované strany nechtějí takový argument připustit. Pojišťovací společnost se údajně domáhá toho, aby seriálová hvězda nemohla u soudu mluvit o svých zdravotních problémech.

Témata: Shannen Doherty