Meghan pod palbou: Kate i celé královské rodině dělala naschvály!

Vévodkyně Kate a Meghan 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 16:20 | Aktualizováno: 21. února 2020 8:51

Vévodkyně Meghan se opět ocitla pod palbou z vlastních řad. Manželce prince Harryho vyčetli, že dělali naschvály vévodkyni Kate i ostatním členům britské královské rodiny. Jak se to konkrétně projevovalo?

Vévodkyni Meghan ve Velké Británii spousta lidí viní z toho, že manipuluje princem Harrym, který by podle nich řady britské královské rodiny sám od sebe nikdy neopustil. Američanka ale nerozložila pouze královskou, ale také biologickou rodinu. Nedávno jí spoustu věcí vyčítal starší bratr Thomas.

Do Meghan se však často pouští i její nevlastní sestra Samantha. Naposledy jí vyčetla způsob, jakým královně s manželem oznámili odchod. Podle ní vše oznámila v předvečer narozenin vévodkyně Kate schválně, protože na ní žárlila.

Podle Samanthy tak chtěla její sestra pokazit manželce prince Williama oslavy. „Jinak by se jí nikdy nevyrovnala – Kate je ikonická! Udělalo na mě dojem, že v šatech za 200 dolarů vypadalo, jako kdyby stály dva miliony,“ řekla dle webu dailymail.co.uk.

Meghan a Harryho zkritizovala také za to, že princ vnucoval svou ženu na premiéře Lvího krále zástupcům studií Disney, ačkoliv tou dobou ještě pracovali pro monarchii. „Je to neúcta ke královskému protokolu. Je to jako podvést partnera a dát někomu telefonní číslo s pozváním na rande předtím, než se rozvedete,“ konstatovala Samantha Markleová.

Témata: Meghan Markle Samantha Markle královská rodina (gbr)