Brad Pitt žárlí: Jennifer Aniston dal jasné ULTIMÁTUM!

Brad Pitt 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 13:51

Brad Pitt a Jennifer Anistonová jsou v poslední době neustále pod drobnohledem, protože existuje podezření, že opět tvoří pár. Jedna věc by ale mohla v jejich vztahu dělat velkou neplechu.

I když stále nikdo nepotvrdil, že bývalí manželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová znovu tvoří pár, některá zahraniční média s touto verzí pracují. Třeba magazín NW tvrdí, že herec na exmanželku žárlí, dokonce jí prý ztropil scénu. Podle jiného periodika měl dát hvězdě seriálu Přátelé ultimátum.

Časopis Globe tvrdí, že čerstvý držitel Oscara požádal herečku, aby přestala s pitím alkoholu, ona si prý přitom dává několik sklenic vína denně. „Má ho ráda, ale on je teď úplně střízlivý a necítí se dobře ve společnosti lidí, kteří pijí alkohol,“ konstatuje zasvěcená osoba.

Pitt by se podle zdroje nerad vrátil k tomuto životnímu stylu. Nedávno totiž přiznal, že se závislosti na alkoholu zbavil. Pravidelně kvůli tomu navštěvoval schůzky ryze mužské skupiny Anonymních alkoholiků a její součástí zůstal po celý rok a půl.

Podle serveru Gossip Cop ale žádné ultimátum Anistonové nedal, protože hollywoodské hvězdy jasně deklarovaly, že spolu nic nemají. Někdejší životní partneři zatím jen obnovili přátelství, romantický vztah nikoliv.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston