Vážně nemocný Ozzy Osbourne to zabalil! Koncerty se ruší!

Ozzy Osbourne s kapelou Black Sabbath 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 10:02

Ozzy Osbourne nedávno přiznal, že trpí nevyléčitelnou nemocí, přesto se hned nevzdával koncertování. Teď už ale koncerty ve velkém ruší. Týká se to i slíbeného vystoupení v Praze?

Jak vás stars24.cz před časem informoval, Ozzy Osbourne oznámil, že trpí Parkinsonovou chorobou. Jeho žena Sharon pak uvedla, že zpěvák ve Spojených státech již vyčerpal všechny možnosti léčby a rozhodl se proto vyhledat specialistu ve Švýcarsku, jehož úkolem bude posílení zpěvákova imunitního systému.

Právě kvůli této léčebné kúře rocker fanouškům s předstihem ohlásil, že ze zdravotních důvodů ruší svoje turné po severní Americe plánované na květen až červenec. Oznámení o rušení koncertů se podle všeho netýká jeho podzimního turné po Evropě, v rámci něhož má zpěvák vystoupit i v listopadu v Praze.

Bývalý frontman legendární kapely Black Sabbath ve vyjádření poděkoval všem za trpělivost. „Nechci zahájit turné a pak rušit koncerty na poslední chvíli, to prostě není fér vůči fanouškům. Bohužel se nedostanu do Švýcarska na léčení dříve než v dubnu a procedura trvá šest až osm týdnů,“ uvedl zpěvák.

Jednasedmdesátiletý Osbourne po dnešním oznámení plánuje nejbližší vystoupení na 23. října v Newcastlu. V pražské O2 areně by měl vystoupit 13. listopadu společně s britskou kapelou Judas Priest.

Témata: ozzy osbourne