Královna v koncích: DRUHÝ ROZVOD v rodině během pár dní!

Královna Alžběta II. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 16:58

Osudem zkoušená královna Alžběta řeší během pár dní druhý rozvod v rámci britské královské rodiny. Po vnukovi se rozpadlo manželství i jejímu synovci. Panovnice se nestačí divit, co se v poslední době děje.

Je to přesně týden, co královnin nejoblíbenější vnuk Peter Phillips, syn princezny Anny, potvrdil spekulace a vydal prohlášení, že se rozvádí s manželkou Autumn, protože to prý bude nejlepší pro jejich nezletilé dcery Savannah a Islu. Kdo si myslel, že tady se rozkol v britské královské rodině zastaví, ten se mýlil.

Dnes oznámil po 27 letech manželství rozvod i synovec panovnice David Armstrong-Jones. „Hrabě a hraběnka ze Snowdonu se přátelsky shodli na tom, že jejich manželství skončilo a že budou rozvedeni. Žádají, aby tisk respektoval jejich soukromí a soukromí jejich rodiny,“ řekl mluvčí páru.

David sice není nijak významným členem rodiny, lidé ho možná znají spíš jako předsedu proslulé aukční síně Christie‘s, přesto dnešní zpráva královnu Alžbětu určitě zamrzela. Armstrong-Jones získal po smrti svého otce v roce 2017 titul hraběte ze Snowdonu, s manželkou má dvě děti, syna Charlese a dceru Margaritu.

Královská rodina se v posledních měsících otřásá v základech, ale kvůli rozvodům to tak úplně není. Loni nejprve skandálně odstoupil z funkce princ Andrew a v lednu opustili „firmu“ také princ Harry a vévodkyně Meghan.

Témata: Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)