Shannen Doherty umírá? Slova naděje z úst kolegy z Beverly Hills 90210!

Shannen Doherty 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 12:33

Shannen Dohertyová opět bojuje se zákeřnou rakovinou a její právník dokonce v dokumentu k žalobě doslova napsal, že umírá. Kolega herečky ze seriálu Beverly Hills 90210 je přece jen o něco větší optimista.

Jak už vás stars24.cz informoval, hvězda seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Dohertyová oznámila před několika dny, že opět bojuje s rakovinou prsu. Stejnou nemoc jí lékaři diagnostikovali už v roce 2015. Známé herečce se relativně dlouho dařilo hrozivou diagnózu tajit.

Shannen přitom stihla natočit nová dobrodružství hrdinů kultovního seriálu, ačkoliv nové BH90210 zdaleka nenavázala na úspěch původního. Pravdu tehdy řekla jedinému kolegovi, představiteli Davida Brianu Austinu Greenovi, který se teď rozhodl promluvit.

„Nechci o tom příliš mluvit, ale je to složitá situace. Víte, boj s rakovinou není pro nikoho jednoduchý. Já miluji Shannen, vždycky jsme měli skvělý vztah, a ona je silná. Dostane se z toho,“ řekl Green pro magazín Us Weekly.

„Nepřízeň osudu nás dělá silnějšími, pokud se nedáme, což ona určitě neudělá, to vím jistě. Je to opravdu skvělá osoba, opravdu skvělá osoba, která si zaslouží všechny tu podporu od přátel a fanoušků, které má,“ dodal.

Témata: Shannen Doherty