Princ William si podal bráchu Harryho: Tohle vyplulo na povrch!

Princ William 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 12:33 | Aktualizováno: 17. února 2020 20:21

Napjaté vztahy údajně panují mezi bratry Williamem a Harrym, kteří si vybrali každý trochu jinou životní cestu. Britové samozřejmě řeší, v čem se oba synové prince Charlese liší. Co vyšlo najevo?

Princ Harry loni přiznal jisté napětí ve vztahu s bratrem a lednovým rozhodnutím opustit řady britské královské rodiny to moc nevylepšil, spíš naopak. Podle některých spekulací je dost dobře možné, že se spor synů prince Charlese ještě vyostřil. Zvlášť když jde o dvě poměrně odlišné osobnosti.

Mladší z bratrů je podle informací ze zákulisí větší citlivka. „Harry je mnohem citlivější a emotivnější než William, všechno bere osobně. Někdy dokáže být pěkně impulzivní,“ tvrdí zdroj magazínu Us Weekly dle webu thesun.co.uk.

„To neznamená, že princ William má srdce z oceli, i on je milující a laskavý muž. S emocemi ale umí pracovat úplně jinak než jeho bratr, působí mnohem více vyrovnaně,“ konstatuje zasvěcenec, podle kterého si budoucí král nejlépe uleví od stresu, když se svěří manželce Kate.

Harry a William momentálně s největší pravděpodobností vůbec nejsou v kontaktu. Naposledy se společně vyjádřili k šokujícím tvrzením listu The Times, který uvedl, že měl následník trůnu svého mladšího bratra a jeho ženu vystrnadit z rodiny pomocí šikany. Sourozenci to popřeli.

Témata: Princ William Princ Harry královská rodina (gbr)