Vévodkyně Meghan: DRUHÉ DÍTĚ?

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. února 2020 10:59

Vévodkyně Meghan má od porodu necelý rok, během kterého se udála řada změn. Královský pár se stáhl z očí veřejnosti a následně i z funkce předních členů královské rodiny. Co je čeká nyní? Možná druhé dítě!

Podle některých věštců i odborníků nepotrvá dlouho, než bude na cestě druhé dítě! K tomu se dlouhodobě přiklání i britské sázkové kanceláře, které odhadovaly, že Meghan oficiálně oznámí těhotenství začátkem února.

To se sice nestalo, mezi další varianty ale patří například období svatby princezny Beatrice. Ostatně, narození Archieho oznámili Harry s Meghan v období svatby její sestry princezny Eugenie z Yorku. Těhotenství ale také vůbec oznámit nemusí. 

Prakticky vzato k tomu není důvod. Královská rodina sice vždy tyto informace zveřejňovala, k Meghan by to ale opět přitáhlo pozornost médií, což je to poslední, o co bývalá herečka stojí.

Naopak téměř jisté je, že se nenaplní informace, se kterými přišel loni  Woman’s Day. Ten tvrdil, že Meghan své druhé dítě porodí letos v květnu. A na to zatím vévodkyně nevypadá.

Někteří Britové si ale myslí, že druhé dítě nepřijde vůbec. Meghan jen stěží zvládala první porod a starosti s Archiem, proto se obávají, že se sourozence nedočká.

Podle královských expertů je ale pravděpodobné, že se druhého dítěte dočkáme. Je otázkou času kdy to bude, mnoho z nich ale odhaduje, že letos by se Meghan mohla začít zakulacovat.

Témata: Meghan Markle