Vévodkyně Meghan udělala lidem PEKLO ZE ŽIVOTA? Teď mohou slavit!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. února 2020 11:57

Život vedle členů královské rodiny je učiněnou noční můrou. Vyprávět o tom mohou lidé z okolí Frogmore Cottage, kam se přestěhovali princ Harry a jeho žena Meghan s malým Archiem. Nyní si mohou oddechnout. Spolu s odchodem královského páru do Kanady se jim bude zase žít o něco lépe.

Život vedle prince Harryho a vévodkyně Meghan byl pro obyčejné lidi ze sousedství učiněnou noční můrou. Královský pár se před časem přestěhoval z Londýna do Frogmore Cottage, jelikož si chtěl dopřát větší klid na výchovu malého Archieho. Sousedům to ale přineslo naprostý opak.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu je pobouřili už nákladnou úpravou svého sídla za zhruba 70 milionů korun. Frogmore Cottage se během chvíle stala prakticky nedobytnou pevností, za jejímiž zdmi drží svého syna Archieho. Pak se ale stalo něco, co místní vytočilo úplně.

Sousedům Harryho a Meghan totiž přišel od královských úředníků šokující dopis, v němž místní žádali, aby se k páru nepřibližovali a nepouštěli se s nimi do řeči. Nesmí ani hladit jejich psy, pokud by je náhodou přišli očuchat. Zakázáno měli také házet věci do schránky a ptát se na cokoliv, co se týká malého Archieho.

Buckinghamský palác v čele se samotným párem musel nakonec celou situaci žehlit prohlášením, v němž uvedl, že pokyny byly vydány bez vědomí prince Harryho a jeho ženy Meghan. Údajně šlo o aktivitu jejich služebníků, kteří se jim snažili za každou cenu zavděčit.

Tomu sice ne každý věří a mnoho lidí podezřívalo z autorství nápadu právě Meghan, tak či tak ale místní už tyto problémy řešit nemusí. Meghan s Harrym zmizeli do Kanady a jim se ulevilo. Problémových sousedů se zbavili docela rychle.

Témata: Meghan Markle