Adele na Oscarech vyrazila dech: To snad není možné?!

Adele 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 12:33

Britská zpěvačka Adele má momentálně tvůrčí pauzu, přesto se jí daří poutat pozornost fanoušků po celém světě. Překvapení neskrývaly ani slavné osobnosti, které ji potkaly na předávání Oscarů. Přitom stačilo, aby se tam prostě jen ukázala.

Adele odjakživa poutala pozornost jako výborná zpěvačka a skladatelka. Z davu hubených zpěvaček také vyčnívala postavou, protože si ji všichni pamatujeme s kily navíc. To je ale minulost. Jak už vás stars24.cz informoval, britská hudební hvězda prošla v poslední době těžko uvěřitelnou proměnou.

Podle dostupných informací shodila jednatřicetiletá rodačka z londýnského Tottenhamu několik desítek kilogramů. Klíčová v tomto procesu byla pomoc brazilské trenérky Camily Goodisové, která přitom tvrdila, že cvičení hvězdné klientce zrovna dvakrát nevoní. Výsledky ale má.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kinga Rusin- Official Profile (@kingarusin), Úno 13, 2020 v 12:48 PST

Svou přítomností na Oscarech, sama má jeden doma za píseň k bondovce Skyfall, vyrazila všem přítomným dech. Hollywoodské hvězdy nevěřily svým očím, když ji viděly. Pouze polská moderátorka Kinga Rusinová duchapřítomně zareagovala a nechala se s „vyměněnou“ Adele zvěčnit na fotografii.

Snímek ihned upoutal pozornost na sociálních sítích, kde lidé zírali podobně nevěřícně jako herci na předávání filmových cen. Oblíbená zpěvačka pojala léčbu zlomeného srdce po loňském rozvodu s otcem syna Angela opravdu netradičně.

Témata: Adele