Dara Rolins: Zbytečně přišla o miliony! Proč?

Dara Rolins 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 11:17

Fanoušci Dary Rolins vědí, že každý rok pravidelně začíná cestou na Bali. Poslední roky si tam celoročně pronajímala dům, ačkoliv přijížděla jen na několik týdnů. V podstatě tak vyhodila oknem miliony korun.

Dara Rolins už tradičně strávila první týdny nového kalendářního roku na exotickém indonéském ostrově Bali. Jelikož se tam i s dcerou Laurou vrací pravidelně, před pár lety učinila rozhodnutí pronajmout si tam vilu na pláži. To samozřejmě stálo pořádný balík peněz.

Možná i proto se oblíbená zpěvačka rozhodla, že už nic platit nebude. Potvrdila to slovenskému serveru cas.sk, podle jehož informací za pronájem platila 30 tisíc eur ročně. Za pár týdnů, které tam strávila, tak vlastně platila tři čtvrtě milionu korun.

„Domeček jsem už pustila. Měla jsem ho tři roky, ale po tom, co tam všichni moji známí a kamarádi byli častěji než já, jsem si uvědomila, že to pro mě úplně zase takovou cenu nemá. Protože mi čas nedovolí jet tam častěji, i když jsem to měla v plánu, a právě proto jsem si tam ten domeček pronajímala,“ vysvětlila webu.

„Teď je to tak, že už dnes vím, že příští rok v lednu tam zase pojedu. Pokud se to podaří, což si říkám vždy, tak možná během roku na týden, 14 dní bych si tam zaletěla. Ale to si v klidu pronajmu nějaký jiný domeček, nebo budu u kamarádů, které tam mám,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins