Ozzy Osbourne: Po přiznání o nemoci přišla další ŠOKUJÍCÍ SLOVA!

Ozzy Osbourne

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. února 2020 8:59

Jednasedmdesátiletý britský rocker Ozzy Osbourne před pár týdny oznámil, že trpí Parkinsonovou nemocí. O své diagnóze ví už téměř rok, řekl v pořadu Good Morning America televize ABC. Podle nejnovějšího sdělení ale nemoc má mnohem, mnohem déle!

"Před necelým rokem jsem byl v otřesném stavu," popsal hudebník, který se proslavil působením v heavymetalové kapele Black Sabbath i během sólové kariéry.

Jeho zdravotní stav zhoršilo i to, že upadl a musel na operaci krku, po které měl "pošramocené" všechny nervy. Od operace má prý jednu ruku znecitlivělou. Loni v únoru a březnu zrušil koncertní turné nazvané No more tours 2. Fanouškům tehdy tvrdil, že potřebuje nabrat síly po zápalu plic.

Jak se ale ukázalo, za jeho obtížemi stojí vážnější nemoc. A byť on sám o ní ví teprve chvíli, v jeho těle se nachází už 17 let! Parkinsonovou chorobou totiž trpí už od roku 2003.

"Neumírám v důsledku Parkinsonovy choroby. Pracuji na tom většinu svého života. Podvedl jsem smrt už tolikrát. Pokud si zítra přečtete, že 'Ozzy Osbourne se ráno neprobudil', neřeknete si 'Můj Bože', ale řeknete si 'Tak, přece jen ho dostala ', "dodal nyní.

Témata: ozzy osbourne