Shannen Doherty umírá na rakovinu: Vzkaz fanouškům chytne za srdce!

Shannen Doherty

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 16:20 | Aktualizováno: 13. února 2020 21:13

Shannen Dohertyovou proslavily role v seriálech Beverly Hills 90210 nebo Čarodějky, v posledních letech je však tématem hlavně její zdraví. Herečce opět diagnostikovali rakovinu. Co vzkázala fanouškům?

Jak už vás stars24.cz informoval, hvězda seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Dohertyová oznámila tento týden, že bojuje s rakovinou prsu ve čtvrtém stádiu. Stejnou nemoc už jí lékaři diagnostikovali v roce 2015, tehdy se vyléčila. Tentokrát nejsou vyhlídky moc dobré.

Její právníci dokonce v textu chystané žaloby na pojišťovací společnost natvrdo napsali, že jejich klientka umírá. Populární herečka šla s diagnózou ven ještě o něco dřív, jelikož věděla, že právě zveřejnění právních dokumentů by její tajemství stejně vyzradilo.

Shannen se dočkala velké podpory lidí, což nemohla nechat bez reakce. Její vzkaz vás opravdu chytne za srdce. „Chci poděkovat za vaši lásku, modlitby a podporu. Je to velice zvláštní doba, kdy úplně necítím zem pod nohama. Říct, že jsem ve stresu, je ještě podhodnocené. Říct, že se trápím, je moc mírné,“ svěřila se na instagramu.

„Ale… Věřím, že zase najdu půdu pod nohama. Hluboko v sobě hledám vnitřní sílu, abych tomu mohla čelit. Modlím se, abych to zvládla s důstojností. Mám toho tolik na srdci. Budu to s vámi sdílet. Pro tuto chvíli vězte, že mi moc pomáháte,“ napsala.

Témata: Shannen Doherty