Jennifer Aniston: V den 51. narozenin zjistila, že má dvojče?!

Courteney Cox a Jennifer Aniston 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 19:37

Jennifer Anistonová oslavila tento týden 51. narozeniny a na internetu se při té příležitosti objevila zajímavá fotografie. Zjistila snad oblíbená herečka, že má dvojče?

Jak vás stars24.cz informoval, Jennifer Anistonová včera oslavila 51. narozeniny. Na hvězdu legendárního seriálu Přátelé, který je mimořádně populární dodnes, samozřejmě nemohly zapomenout její kolegyně v čele s Courteney Coxové. 

Představitelka Moniky pobavila celý internet originálním narozeninovým přáním. Sama se totiž převlékla za oslavenkyni a společně si obě pořídily fotografii, kterou sdílela na svém instagramovém profilu.

“Nezáleží na tom, jak moc se snažíš… Existuje jen jedna opravdová Jennifer Anistonová. Všechno nejlepší, milá kamarádko! Miluji tě,” vzkázala Coxová v doprovodném textu.

Zdali se Jennifer dočkala gratulace od exmanžela Brada Pitta, jasné není. Oscarem oceněný herec a oslavenkyně se ovšem v neděli viděli na tradiční party po předávání cen. Podle svědků jejich setkání to mezi nimi ale tentokrát nijak nejiskřilo. Anistonová prý jen Pittovi pogratulovala k vítězství.

Témata: Jennifer Aniston Courteney Cox