Harry a Meghan vydělají miliardy? Svět kvůli nim přišel na mizinu!

Princ Harry se svou Meghan 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 11:55 | Aktualizováno: 12. února 2020 22:04

Princ Harry a vévodkyně Meghan řeší velké dilema. Lákavě zní slova o tom, že vydělají miliardy. Zaznívají ovšem od společnosti, která poměrně nedávno pomohla přivést na mizinu celý svět.

Princ Harry a jeho žena Meghan v lednu oznámili, že opouštějí řady pracujících členů britské královské rodiny, a to znamená jediné. Nově si musí na živobytí vydělávat sami, protože už nemohou čerpat peníze ze státní pokladny. Začali proto podnikat konkrétní kroky a navazovat první kontakty.

Jak už vás stars24.cz informoval, navštívili akci amerického finančního ústavu JP Morgan, kde Harry promluvil a údajně si tak měl přijít možná až na milion dolarů. Teď se však v souvislosti s vévodou a vévodkyní ze Sussexu mluví ještě o jiné bance a o mnohem větších částkách.

Podle britského deníku Mirror je princ v kontaktu s kontroverzním bankovním gigantem Goldman Sachs, který před několika lety souhlasil se zaplacením 5 miliard dolarů za svou neslavnou roli během poslední velké finanční krize.

Jednání mezi párem a bankou údajně probíhají už od ledna. Během nich prý mělo zaznít, že by si Harry a Meghan mohli vydělat až miliardu liber. Není ovšem jasné, co by pro světoznámou společnost měli za takové peníze dělat.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)