Jennifer Aniston slaví 51 let: Brad Pitt a gratulace z očí do očí!

Jennifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 12:30

Hollywood se snad už probudil z oscarové kocoviny, dnes má ale další důvod slavit. Narozeniny má oblíbená seriálová hvězda Jennifer Anistonová. Dočká se přání od bývalého manžela Brada Pitta?

Ten čas letí… Jennifer Anistonová dnes slaví už jednapadesáté narozeniny. Hvězda populárního seriálu Přátelé se narodila 11. února 1969 v Los Angeles, kde nemohla v neděli chybět. Jako každý rok se totiž v Hollywoodu předávali nejslavnější filmové ceny Oscar. Akademici jí minimálně jednou bezpochyby udělili radost.

Ocenili totiž jejího exmanžela Brada Pitta za roli ve filmu Tenkrát v Hollywoodu. V poslední době k sobě bývalí partneři mají zase blíž a často se setkávají. Podle dostupných informací se viděli i na Oscarech.

Zdroje webu pagesix.com tvrdí, že se Oscarem oceněný herec a dnešní oslavenkyně viděli na tradiční party, která následovala po ceremoniálu. Podle svědků jejich setkání to mezi nimi ale tentokrát nijak nejiskřilo. Anistonová prý jen Pittovi pogratulovala k vítězství.

Pokud on jí k dnešním narozeninám nepopřál na místě s předstihem, jistě si vzpomene během dneška. Jennifer určitě dostane přání také od svých nejlepší kamarádek a seriálových kolegyň Courteney Coxové a Lisy Kudrowové.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt