Meghan a Harry MUSÍ ZPĚT do Británie: Rozkaz od královny!

Královna Alžběta II., vévodkyně Meghan a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 10:02 | Aktualizováno: 11. února 2020 13:45

Tohle princ Harry a vévodkyně Meghan nečekali. Po pár týdnech v Kanadě dostali od královny rozkaz, aby se vrátili do Velké Británie. Rozhodla se snad panovnice, že jejich prosbu nakonec nevyslyší?

Princ Harry a jeho žena Meghan v lednu královně Alžbětě oznámili záměr opustit řady „pracujících“ členů britské královské rodiny. Zatímco Američanka hned zmizela do Severní Ameriky, její muž ještě zůstával ve Velké Británii a jednal s příbuznými o budoucí podobě vztahů. Možná už tehdy zazněla jedna prosba (či rozkaz) směrem k páru.

Panovnice měla podle nejnovějších informací vnuka a jeho manželku požádat, aby se v březnu vrátili z Kanady na Ostrovy. Důvod? Ve Westminsterském opatství na ně čeká práce. Dle prohlášení Buckinghamského paláce totiž jejich rozhodnutí opustit rodinu vstoupí platnost až na jaře.

Do té doby mohou být kdykoliv požádáni, aby reprezentovali královskou rodinu. Naposledy se tak má stát 9. března na tradiční bohoslužbě ve Westminsteru, o což je osobně požádala sama královna. Akce se pár účastnil i loni, kdy Meghan čekala syna Archieho.

Malý chlapec podle serveru Cosmopolitan zavítá do rodné vlasti s rodiči. Dopředu se dá předpokládat, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu se ve Velké Británii dlouho zdržovat nebudou a opět zmizí na druhý konec Atlantiku.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)