Brad Pitt vzal na Oscary ženu! Byla to Jennifer Aniston?

Brad Pitt 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2020 15:36

Brad Pitt si v noci došel pro Oscara za roli ve snímku Tenkrát v Hollywoodu. Na akci ho doprovázela krásná žena, která patřila k prvním gratulantům. Kdo dělal slavnému herci garde?

Brad Pitt a Jennifer Anistonová byly v posledních týdnech v častém kontaktu, jelikož v Hollywoodu probíhala sezóna předávání filmových cen, jejímž vrcholem byly tradičně Oscary. Nejhodnotnější ocenění se předávala v noci v Los Angeles a cenu pro nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli získal právě Pitt. Měl se s kým podělit o radost?

Populární herec už dlouho dopředu dostal otázku, zdali s sebou na ceremoniál nevezme Jennifer Anistonovou. „Ne, nemám doprovod,“ řekl televizi Extra. Zpočátku to vypadalo, že mluvil pravdu. Na červeném koberci se totiž objevil sám. Jenže…

Poté, co usedl mezi nominované do první řady, posadila se po jeho boku pohledná blondýnka. Hned se začalo řešit, o koho jde. Ukázalo se, že Cynthia Pett-Danteová je hercovou dlouholetou manažerkou, která tedy svým dílem k zisku ocenění přispěla.

K zisku Oscara mu jistě pogratulovala i exmanželka Anistonová, se kterou je v poslední době opět často spojován. On sám ale deklaroval, že o romantický vztah momentálně nestojí. Jennifer zase dala najevo, že je ráda za jejich přátelství.

Témata: Brad Pitt filmové ceny Oscar Jennifer Aniston Pitt - Aniston